Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

Leerlingen van het HH in Heverlee maken een zonnewagen

Op 7 juni 2022 toonden de leerlingen van het 2de jaar van het Heilig Hart Instituut in Heverlee tijdens de Wetenschapsbeurs trots het resultaat van hun STEM-project Zonnewagen. Trotse leerlingen en … trotse leerkrachten.

En terecht! Het project dat in 2020-2021 werd ontwikkeld met ondersteuning van de cel iSTEM Inkleuren, werd door het fantastisch teacher design team (Imke Vanluyten, Sarah Labanieh, Nathan Bekaert, Dries Uytterhoeven en Sander Neijens) dit jaar nog verbeterd samen met de cel en met Brightlab. Ook het Solar Team werd erbij betrokken. En het resultaat mag er zijn.

Rob kwam langs en maakte deze reportage: https://www.robtv.be/nieuws/leerlingen-van-heilig-hartinstituut-in-leuven-maken-eigen-zonnewagentjes-140017.

Gerelateerde pagina's

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn